Biografie

GET TO KNOW


Anisa Slegers

Lead Vocals

  


Na jaren bij een BigBand en een acoustics band, is Anisa toe aan een nieuwe uitdaging. Meer pit! Meer feest! Meer plezier! Zingen en entertainen is haar grootste passie. Als het kon zou ze het de hele dag door doen.

Bij The Manatees gaan we vanaf begin 2024 lekker gas geven met onze nieuwe nachtegaal.

Van Helena Fischer tot KISS, deze Eindhovense meid heeft er zin in! Let's do this!!

Bas van de Vondervoort

Gitaar, Backing Vocals & Mondharmonica

 

 

Inmiddels heeft deze gitaar-God al heel wat optredens versleten als Manatee, waarbij wel duidelijk is geworden dat BAS eigenlijk staat voor Briljant, Accuraat en Supersonisch (wat betreft zijn supersnelle vingers). Daarbij heeft hij het talent om tijdens zo'n foutloze solo erbij te staan alsof het allemaal appeltje eitje is... Wat eigenlijk best wel gek is. Als je uit Eindhoven komt, ben je echter sowieso de gekste, dus dat is geen toeval! Naast gitaar spelen, laat Bas zijn stem ook horen met achtergrondzang en speelt hij zo nu en dan mondharmonica! 

Toine van Gestel

Bassist, Backing Vocals & Rap

 

 

Deze knul uit Baarle-Nassau is een echte sfeermaker. Alweer een aantal jaar verzorgt hij trouw alle, maar dan ook alle lage tonen, waaronder basgitaar, zang en zelfs ook rap! Met zijn ongeëvenaarde stagemoves heeft hij veel bekijks. Naast muziek houdt Toine van bier en van zijn vrouwtje. Daarnaast gaat hij graag zo af en toe een rondje fietsen om in vorm te blijven. Tja, die conditie om te springen op het podium moet ergens vandaan komen!

Mary Graafmans

Toetsen, Trompet, Backing Vocals & Tamboerijn

 

 

Mary is onze Piano Woman! Maar aan één piano heeft ze niet genoeg om Mary's magic naar buiten te brengen. Met het toevoegen van een keyboard heeft Mary een soort dubbeldekker aan toetsen, waardoor ze dan ook echt alle sounds in huis heeft! Mary's magic houdt niet op bij het bespelen van toetsen, zo zingt en blaast ze ook aardig wat nootjes weg! "Blaast?" Jahaa, ze speelt ook trompet! Mary komt uit een dorp waar je geen "U" tegen zegt, maar dat met de "U" begint, namelijk Ulicoten. Echter woont ze inmiddels in België, waardoor de band officieel een internationaal imago heeft gekregen! 

Mark van Gestel

Drums & Backing Vocals

 

 


Ook Mark komt uit Baarle-Nassau en dat is geen toeval, kijk maar is naar de achternaam van Toine! Net als bij zijn broer schiet het bij Mark niet te kort in enthousiasme. Dit spat er vanaf en is door heel het publiek te merken, ook al is zijn positie vaak aan de achterzijde van het podium. Mark is ook verantwoordelijk voor veel van onze "special" effects, zowel op het gebied van drums als op vocaal gebied (en misschien ook nog wel op andere gebieden, maar daar weten wij vooralsnog niets van). Eén ding is zeker, deze - inmiddels in Tilburg woonachtige - kanjer, slaat met onwijs veel passie en energie zijn drumstokken én drumstel helemaal aan diggelen. Wij hopen maar dat ie zichzelf wel heel houdt!